Jammen på tide å ta pennen fatt og skrive litt igjen på denne siden. Jeg beklager at jeg ikke har vært mer aktiv enn som så, men det har vært et par meget turbulente år for meg så veldig mye annet har blitt prioritert enn å sitte foran en datamaskin og skrive blogg artikler. Kjedelig sier kanskje noen at det ikke har blitt gjort, men slik har det nå blitt. Jeg skal ikke liste opp alle mine problemer som har vært siden jeg skrev her inne sist, men jeg skal heller bare fortsette med noe som er av mine interesser og så videre. For de som har lest litt her fra før så vet de jo at jeg har en forkjærlighet for sykkelsport, og jeg elsker sol og varme. Så jeg er ofte i sydøst Asia og nyter varmen der og alt annet er slikt land som Thailand har å by på.

Årene går

Både 2017 og 2018 er blitt historie siden jeg var her inne sist ser jeg når jeg kikker over hva jeg tidligere har skrevet litt om. Huff hvor tiden går. Hvor blir den av egentlig? Vi mennesker er noen rare skapninger om vi ser litt i detalj på enkelte ting. Vi bryr oss om både det ene og det andre, mens vi totalt ignorerer andre ting igjen. Men det går sjelden lang tid før vi har glemt hva som egentlig skjedde – nesten sagt uansett hva det er snakk om. Her er det selvfølgelig store forskjeller fra menneske til menneske, men ja jeg tror mange glemmer veldig mye veldig lett!

Sommeridrett

Sommeridrett

Idrett foregår jo året rundt, og vi alle har vel våre egne idretter som vi setter større pris på enn andre. Noen idretter foregår jo omtrent året rundt – det bare flytter seg sørover og nordover i Europa på grunn av vinter f.eks. da tenker jeg på fotball som spilles hele året – de forskjellige ligaene har sine tider de spiller sin sesong og så videre. En av mine favoritter blant sommeridrettene er jo sykkelsporten som jeg jo har vært innom på sidene her tidligere. Og Norge er i en herlig utvikling som sykkel nasjon. Noen stor nasjon blir vi aldri, men vi kan befeste vår stilling som et godt sykkelland mer enn hva vi allerede har gjort.